Okulumuzda her öğrencinin bedensel gelişimine uygun olarak tasarlanmış haftalık 2 saatlik Beden Eğitimi dersleri verilmektedir. Bu derslerde öğrencilerimizin spor yaparak sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri, fiziksel gelişimlerini desteklemeleri ve aynı zamanda sosyal becerilerini de geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Programda, öğrencilerin yaş ve gelişim seviyelerine göre farklı spor branşlarına yer verilmekte ve bu branşlarda uzmanlaşmaları desteklenmektedir. Basketbol, voleybol, futbol, tenis, yüzme, atletizm gibi spor dallarında eğitimler verilmekte, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre spor kulüplerine yönlendirilmeleri sağlanmaktadır.

Aktivitelerin gerçekleştirildiği alanlar da öğrencilerin ihtiyaçlarına göre belirlenmektedir. Kapalı spor salonu, jimnastik salonu ve açık spor alanları gibi farklı alanlar kullanılarak öğrencilerin gelişimine katkı sağlanmaktadır. Böylece öğrencilerimiz, farklı spor ortamlarında farklı deneyimler yaşayarak bedensel ve zihinsel gelişimlerini desteklemektedirler.